Grand Canyon en aankomst Las Vegas
Dag 9 en 10, 19 en 20 augustus
Gisteren middag aangekomen in Tusayan (Grand Canyon), vlug de koffers in de hotelkamer gezet. Is een mooier hotel dan gisteren. Tusayan is een klein plaatsje met een vliegveld, wat hotels en restaurants, puur gericht op de bezoekers van de Grand Canyon. Alvast met de auto de Grand Canyon in gereden en bij een Vieuw point genoten van het gigantische uitzicht. Veel tijd hadden we niet want om drie uur moesten we ons melden voor de lang verwachte helicoptervlucht.
Rond half drie richting vliegveld, Antoine en Petra gaan niet mee, blijven op de grond op ons wachten. Niemand was nerveus voor de vlucht in de heli, behalve ikzelf, had het zweet in mijn handen staan en hoe dichter het bij drie uur komt hoe nerveuzer ik wordt. We gaan dus met z'n vijfen, Jary, Kim, Esmay, Andy en ik. We worden allemaal eerst gewogen, het gewicht is namelijk belangrijk voor het evenwicht in de heli. Dan zijn we eindelijk aan de beurt en kunnen we instappen. Jary heeft nummer 1, dus mag voorin naast de pilot zitten (de mazzelaar). De rest gaat achterin.
Dan gaan we opstijgen, het zweet in mijn handen wordt nog erger. Maar ik moet zeggen, het is de moeite waard, wat een fantastische ervaring. Het uizicht is echt gigantisch, heb er dus zeker geen spijt van. Een echte aanrader voor iedereen.
Daarna nog even wat rond gelopen in Tusayan en met z'n vieren wat gedronken op het terras, kinderen blijven even in de hotelkamer om te msn'en. Rond half zeven vertrokken om mooie foto's te maken van de zonsondergang. Onderweg zijn we eindelijk de herten tegen gekomen, dus toch nog maar even gestopt met de auto. De zonsondergang was echt mooi, je ziet het hele landschap in verschillende kleuren veranderen. Foto's zijn fantastisch geworden. Snel wat gegeten, is vandaag maar pizza geworden, nog iets gedronken en om 11.00 uur naar bed. Morgen weer een reis van 450 km, op naar Las Vegas!!!!
Na een reis over de route 66 (viel een beetje tegen) aangekomen in het gigantische Las Vegas. Je weet niet wat je ziet, echt ongelooflijk. MGM grand hotel lijkt wel een luchthaven waar je moet in checken. We hebben een kamer op de 20e verdieping, leuk voor Antoine!!! Gaan nu even opfrissen en dan Las Vegas verkennen.
P.s. speciaal voor Peter, het tijdsverschil is geen 7 maar 9 uur. En sorry, hadden niet in de gaten dat het bij jullie nacht was.
Veel liefs aan iedereen en tot de volgende keer
Echt super vet die vakantie!
Hahah goed voor de hoogtevrees dat jullie op de 2e verdieping zitten, Antoine :P
En Jary heeft weer eens mazzel dat die voor in mag zittetn hahaha.
Echt supervet allemaal!
Heel veel plezier in Las Vegas!!
Ben gisteren nog even beneden geweest dikke tieten wil je niet weten had nog geen tijd om mijn 5 dollar te vergokken ben om 6 uur vanmorgen gaan slapen was het kijken wel zat,laat even weten waar de reis morgen naar toe gaat ik lees elke dag jullie verslag,groetjes jullie huisfotograaf.