Hollywood en Universal Studio's

Hollywood

Eindelijk gezien wat we al jaren in films zien, Hollywood !! Vooral de beroemde berg waar de 'letters'Hollywood geschreven staan, en vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over L.A., is heel indrukwekkend. We zijn eerst naar een plek gereden waar we het niet goed konden zien, maar toen zijn we verder gereden en heeft Joop van Tellingen prachtige foto's van ons gemaakt. Natuurlijk hebben we Erica mee op vakantie dus ze viel weer een stukje naar beneden van een steen, maar gelukkig was alleen haar broek bruin geworden.

Daarna zijn we gereden naar deWalk of famein Hollywood. We hebben daar een tour geboekt waar je langs alleen huizen van beroemden mensen rijd die in Hollywood wonen. Dat was echt mooi om te zien. Na deze toer zijn we ook nog naar Madame Tussauds geweest. Toevallig was er bij de Walk of fame ook een première van een film. Om 6uur was het theater daar helemaal afgezet.

We wilden nog iets gaan eten dus zijn we naar de pier van Santa Monica gereden. We stapten uit de auto en een hele koude golf kwam op ons af. We zijn nog op de pier gaan lopen om een tent te vinden waar we konden eten maar alles zat vol. En toen zijn we maar naar Mac Donald gereden om daar iets te gaan eten.

De dag daarop naar Universal studios, wel erg druk, maar wachttijden vielen mee. Wat een studio's.

Daarna nog gewinkeld, Erica heeft een hele mooie Gues horloge gekocht en Jary nieuwe schoenen, is echt een heel stuk goedkoper hier dan bij ons. Daarna heerlijk in een steakhouse gegeten en met de taxi terug naar het hotel. Vandaag rijden we verder naar Carlsbad, vlak bij San Diego

We zijn nog maar 2 dagen aan de reis begonnen of Joop van Tellingen heeft al iets in de 500 foto's gemaakt, dat worden dadelijk denk ik wel 15 foto boeken!

Groeten en veel liefs aan iedereen, Toine Erica en Jary

leon en marjon

hallo sluytertjes

wat is dat nu de aansluiting gemist en wij er niet bij snap dat niet. waren jullie zeker telaat haha.
veel plezier van ons. liefs leon marjon xxx

Ingrid & Eric

Ha Sluytertjes en Stuivertjes,

Strenge controle! Tja we hadden ze wel gewaarschuwd voor jullie komst, maar we hadden niet verwacht dat ze het zo serieus zouden nemen!

Al veel gezien in LA zo lezen we en nu op weg naar San Diego. We volgen jullie reis en veel plezier, maar dat zal wel lukken!