Dag 4 en 5 Carlsbad en Tuscon
dag 4 en 5, 15 en 16 augustus 2010
Gisteren naar Sea World geweest, wat zijn die Orka's geweldig. Jammer dat de trainers niet meer mee mogen zwemmen. Hierdoor wordt de show toch minder spectaculair. Tegen 18.00 uur weer met de auto terug naar het hotel in Carlsbad. Leuk stadje met het hotel direct aan zee, op het terras van het hotel kunnen we de dolfijnen in Zee zien zwemmen, echt fantastisch. Mooie foto's gemaakt van de zonsondergang. Samen met Petra maar twee wassen gedraaid, was zo gebeurd en alles is weer schoon voor de verdere reis.
Zijn nu op weg naar Tucson, dit is onze langste rit van 700 km. Vanochtend om 7.00 uur opgestaan en maar zien hoe laat we vanavond aankomen.
Rond half vier aangekomen in Tuscon, toch sneller dan verwacht. Hebben goed kunnen doorrijden, sommige stukken was bijna geen verkeer. Op dat hele stuk verschillende landschappen tegen gekomen van hoge bergen, rotsen, vlakke stukken en veel grote cactussen.
Nu snel douchen en dan lekker eten en misschien even winkelen in een mal, dichtbij. Morgen gaan we kijken wat er allemaal in Tuscon te doen is.
Veel liefs aan iedereen en tot de volgende keer, Toine Erica en Jary
ben even thuis gauw gekeken wat heben jullie een mooie reis veel regen hier liefs mama dike kus voor jary